SİVAS / MERKEZ - Şehit Hamit Kandur İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı okulumuzda yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sivas Belediyesi tarafından öğrencilerimize "Sıfır Atık Eğitimi" verildi.

Şbt

Sivas Eğitimi Destekleme Derneği tarafından okulumuza kitap bağışı yapılmıştır. Öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencileri trafik ve ilkyardım eğitimi aldılar.

Okulumuz öğrencileri trafik ve ilk yardım eğitimi aldılar.

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda öğrencilerizle birlikte coşku ile kutlandı. Hazırlanan programda emeği bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeyle eğitim çalışanlarımızı unutmayan Sayın Belediye Başkanımız Hilmi BİLGİN Beye nazik düşünceleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 98. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.