SİVAS / MERKEZ - Şehit Hamit Kandur İlkokulu

Ara

YAĞ SATARIM BAL SATARIM ADLI GELENEKSEL OYUNUMUZU  ÖĞRENCİLERİMİZ OYNAYIP , EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER.

Kas

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KASIM AYI ÇALIŞMALARIMIZ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

Kas

Hayallerimiz yaptigimiz uçurtmalar ile gökyüzü ile bulustu.

Kas

Hedef Okuma kapsamında kitap okuma etkinliği

Kas

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Ü SAYGIYLA MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri   HEDEF PROJE ve ÇEDES kapsamında masal etkinlikleri ve kitap okumaya olan ilgiyi artırmak için Öğretmenleri Songül ÖZLER’den dinledikleri masalın önce resmini yaptılar,sonra da canlandırarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Kas

OKUL BAHÇEMİZDEKİ OYUN ALANLARINI , ÇİZGİLERİ YENİLENDİ. YENİ OYUN ALANLARI OLUŞTURULDU. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

3/A SINIFI MÜZESİ

Kas

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA. CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA OKULUMUZDA KUTLADIK.

Kas

VALİMİZ SN. YILMAZ ŞİMŞEK, okulumuzu ziyaret etti. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati YENER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ahmet SEVİM, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Hülya BOZBIYIK eşlik etti.

Okulun genel durumu hakkında idarecilerden bilgi alan Valimiz SN. YILMAZ ŞİMŞEK, daha sonra 1.sınıfta eğitim öğretim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

Minik öğrenciler ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Valimiz SN. YILMAZ ŞİMŞEK derslerinde başarılar diledi.

Kas

HEDEF PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ OLARAK MİNİK BEDENLER BÜYÜK HEDEFLER ATLETİZM  YARIŞMASINA KATILDIK. KIZLAR DA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK.

Kas

ÇEDES VE HEDEF PROJESİ KAPSAMINDA MİNİKLERİMİZLE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİK.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZDEN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ANLAMLI YARDIM

Ekm

Öğrencilerimize Rehberlik Servisi Tarafından Sınıf Kuralları Hakkında Bilgi Verildi