SİVAS / MERKEZ - Şehit Hamit Kandur İlkokulu

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" açıklandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çoşkuyla Kutladık.

OKULUMUZDA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA "DUMLUPINAR ÇOCUK KÜTÜPHANESİ"Nİ ZİYARET ETTİK

Mrt

" Haydi Çocuklar Oyuna " Projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından okulumuzda İstop ve Üşüdüm Üşüdüm oyunları oynandı.

MİNİK AŞÇILARIMIZ İŞ BAŞINDA

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109.yıl dönümünü okulumuzda düzenlenen programla coşku, gurur ve hüzünle kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA "MART AYI" 2-B SINIFI ÇALIŞMALARI

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

Mrt

Şube Müdürümüz Özkan ÇAMCI okulumuzu ziyaret etti. Okulda yürütülen çalışmalar hakkında okul idaresinden bilgi aldı daha sonra sınıfları ziyaret eden Şube Müdürümüz öğrencilerle sohbet ederek başarı dileklerini iletti. Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle bir araya gelen Şube Müdürümüz Özkan ÇAMCI öğretmenlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek okulumuzdan ayrıldı.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ MART AYI PANOSU HAZIRLANDI

HEDEF İYİLİK